Hem NyheterSpelnyheter Ancestors: The Humankind Odyssey | Ute nu på Steam!

Ancestors: The Humankind Odyssey | Ute nu på Steam!

av Redaktionen

För er som har missat det så har Private Division och Panache Digital Games släppt Ancestors: The Humankind Odyssey tillgängligt på Steam. Spelet släpptes först 2019 till Playstation 4, Xbox One och Epic Game Store,  har nu släppas efter lång väntan till Steam.


I Ancestors: The Humankind Odyssey inleder du som spelare den mest otroliga odyssey som är känd för mänskligheten, den mänskliga utvecklingen, och återupplever de tidiga stadierna av livet för miljontals år sedan och kämpar mot en hård och brutal värld för att säkerställa framtiden för deras släktlinje. Spelmekaniken fokuserar på tre huvudprinciper: utforska, expandera och utvecklas. Med faran runt varje hörn måste spelare noggrant utforska sin omgivning i Neogen Afrika, sakta  men säkert utvidga sitt territorium och välja hur de ska utveckla sin klan från en generation till nästa.

Ancestors: The Humankind Odyssey är nu tillgänglig på Steam till ett speciellt Steam lanseringspris på 19,99 €. Steam Lanseringen kommer att åtföljas av att det officiella soundtrack släpps därefter som har ett unikt sound som inspirerats av afrikansk musik.

Steam utgåvan har till skillnad från de andra plattformarna utnyttjar från start de patchar och uppdateringar som kommit sedan den ursprungliga lanseringen, inklusive:

  • Förbättrade tutorial och ytterligare delmål som hjälper dig att styra din resa.
  • Kontroller vibrationsstöd.
  • Ny visuell feedback på timing-baserade spel som strids och diverse handlingar.
  • Nya RPG noder för att automatisera vissa klan livsuppgifter, i synnerhet parning och sammanhållningen i klanen.
  • Ytterligare karaktärsanimationer.
  • Buggfixar och mycket mer!

Här kan du kolla in Steamsidan för Ancestors: The Humankind Odyssey

Är du nyfiken på vad vi i Nördliv tyckte om spelet så kan du läsa vår recension om Ancestors: The Humankind Odyssey här!


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”MI5”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar