Hem NyheterSpelnyheter Pokémon visar upp två nya spel!

Pokémon visar upp två nya spel!

av Redaktionen

Pokémon firar i år hela 25 år! I samband med detta hade de en liten presentation där de passade på att visa upp två nya titlar.

Folk har länge väntat på att Game Freak och The Pokémon Company ska släppa remakes på generation fyra av huvudserien, nämligen Diamond, Pearl och Platinum. Nu verkar den drömmen ha slagit in, efter 15 långa år får vi nu Brilliant Diamond samt Shining Pearl som släpps mot slutet av året. Det är inte heller Game Freak som utvecklar de här spelen, utan det är istället ILCA som tar hand om de här spelen. Grafiken ser ut att likna Let’s Go-spelen mer än spelen i huvudserien, eller hämtar de inspiration från Animal Crossing kanske? Oavsett vilket är fans oerhört nöjda över att få se det här spelet.

Det var dock inte den enda nyheten, utan tidigt nästa år kommer vi kunna sätta oss med Pokémon Legends: Arceus som ser ut att vara open world, återigen något fansen har bett om att få sen Breath of the Wild släpptes. Det här spelet utspelar sig också i Sinnoh-regionen, samma region som generation 4-spelen, men det är inte i modern tid. Istället har vi rest bakåt i tiden till vad som verkar påminna om feodala Japan, det här kan bli intressant. 

Bildkälla: Pokémon
Bildkälla: Pokémon

Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: Pokémon

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar