Hem NyheterSpelnyheter Linda Hamilton blir Sarah Connor igen!

Linda Hamilton blir Sarah Connor igen!

av Redaktionen

Lite av en bomb slog ner i Sci-Fi sfären under onsdagen; Linda Hamilton återvänder till Terminatorfranchisen i hennes genombrottsroll som Sarah Connor. Därmed så återförenas hon med James Cameron som skriver manus och Arnold Schwarzenegger som i sin tur kommer tillbaka till sin ikoniska roll som cyborg.

Vida känt är att James Cameron inte kommer sitta i registolen då han är upptagen med att spela in 4 uppföljare till Avatar. För regin står istället Tim Miller (Deadpool), och visst är han ett bra val, han är ingen Cameron dock.

Vad vet vi om filmen då? Nja, inte mycket än. Det vi faktiskt vet är att det är tänkt att bli en direkt uppföljare till Terminator 2: Judgement Day. Filmen ska ”stryka ett streck” över några av uppföljarna som inte riktigt har hållit måttet enligt Cameron. Dessutom har det pratats om att filmen ska kicka igång en ny filmtrilogi (detsamma sas visserligen om både Terminator Salvation och Terminator: Genisys).

Frågan vi ställer oss; Är vi intresserade på ännu fler Terminator filmer, eller har de senaste filmerna svärtat ner serien för mycket? Är detta en bra idé eller ännu ett halvhjärtat försök till att mjölka ännu mer pengar? Hur mycket betyder det att James Cameron är tillbaka och skriver manus?

Kommentera och dela med dig av dina tankar eller mejla oss på info@nordlivpodcast.se 

Källa: Imdb, MZ

Du kanske också gillar