Hem NyheterSpelnyheter Utannonsering av Tom Clancy’s The Division 2

Utannonsering av Tom Clancy’s The Division 2

av Redaktionen

Massive Entertainment tillkännager The Division 2

The Division fick ett blandat mottagande när det kom för två år sedan. Men det sålde ändå bra och nu står vi här ett par år senare med en utannonsering av uppföljaren.

 

Massive går vidare och säger följande:

”Vi är glada att meddela att vi arbetar med Tom Clancy’s Division 2, och den utvecklingen kommer att ledas av Massive Entertainment i samarbete med Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai och Ubisoft Bukarest. Division 2 kommer att drivas av en uppdaterad version av Snowdrop-motorn som gör det möjligt för oss att realisera våra ambitioner för uppföljaren, men ännu viktigare tar vi allt vi lärde oss de senaste två åren och tillämpar det mot uppföljaren att göra säker på att vi får det rätt”

De går även ut och säger att Division kommer innehålla nya achievements som heter ”Shields”, vilket kommer låsa upp speciella belöningar i Division 2 när det väl startas. Mer innehåll kommer visas upp på E3 2018.

 


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Ubisoft”

Du kanske också gillar