Hem NyheterSpelnyheter Katamari Damacy Reroll | Releasedatum för Nintendo Switch och PC

Katamari Damacy Reroll | Releasedatum för Nintendo Switch och PC

av Redaktionen

För alla som gillar att rulla runt stora bollar av skräp..(?!)

Den klassiska Katamari serien får en ny iteration redan i år. Närmare bestämt den 7 December 2018 kommer det nya spelet till Nintendo Switch och PC.

Den unikt visuella stilen och det roliga J-Pop soundtracket gör att detta kommande spel troligtvis blir en väldigt uppskattad titel för alla med barnasinnet kvar. Utforska innovativa och smått galna nivåer medan du rullar en boll där i princip allt fastnar på (Katamari) – så du kommer kunna samla pappersgem, böcker, bilar, byggnader, berg – till och med kontinenter (?!), allt medan det växer sig större och större.

Efter en extremt livlig kväll, så har Kungen av Allt Kosmos råkat slå undan alla stjärnor på himlen. Du spelar som hans son prinsen, medan han reser till jorden för att försöka återskapa de stjärnor som försvunnit genom att rulla Katamari-bollar överallt runt jorden.

Katamari Damacy REROLL kommer innehålla remastrad grafik och ’cut scenes’ samt även en ny ’motion control’ unik för den nya Nintendo Switchen. Spelare kan spela i TV-läge eller ’table-top’-läge – och spelet kommer gå att spela i multiplayer, där varje spelare håller en Joy-Con var (om så önskas).


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Bandai Namco”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar