Hem NyheterFilm/TV Nyheter Henry Cavill rapporteras sluta som Superman i DCEU

Henry Cavill rapporteras sluta som Superman i DCEU

av Redaktionen

Vem ska hålla manteln om Stålis är borta?

Männen och kvinnorna borta hos Warner Bros fortsätter med att göra vad som ryktesvis är märkliga beslut. Henry Cavill sägs i nuläget sluta vara Superman dels efter nyheterna om att han ska spela Geralt i The Witcher, men framförallt för att Cavills kontraktsförhandlingar med Warner Bros sägs ha gått dåligt. Samtidigt så har Warner Bros skiftat fokus på att istället föra in Supergirl till filmuniversumet.

Rykten säger att efter förhandlingarna nått ett dödläge så valde Cavill att ta The Witcher rollen, då hans representanter inte lyckades komma någonstans i förhandlingarna med Warner Bros. Att Warner Bros så här efter Man of Steel och Batman v Superman möjligtvis väljer att skippa Superman är märkligt då den heliga treenigheten – Batman, Superman och Wonder Woman är ett fundament till DC Comics och är en av de största tilldragelserna med DC överlag. Om nu WB skulle hoppa över Superman, samt möjligtvis även Batman, gör att DCEU (tillsammans med flera andra märkliga val) till ett väldigt omrört filmuniversumen, och frågan samt sannolikheten i huruvida den kommer startas om helt blir större och större.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Collider

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar