Hem NyheterFilm/TV Nyheter Singularity | Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=ssL1-XCGyFI

Singularity | Trailer

av Redaktionen

Det finns dålig sci-fi, det finns bra sci-fi, och den här filmen ser ut att stå med åtminstone åtta tår i den föregående kategorin.

Nästan 100 år efter att en avancerad AI anser att mänskligheten är jordens problem, och utplånar större delen av den, så försöker två tonåringar att ta sig till ett område fritt från robotarna som jagar dem.

Tydligen redan ute i USA, men bara i några biografer. Ingen information när/om den kommer till Sverige.

Det ser ut som en dålig blandning mellan Hunger Games och Terminator, och det känns som om jag redan har sett hela filmen efter jag sett trailern. Inte för att den avslöjade för mycket, utan för att jag har sett den här storyn tidigare. Även om specialeffekterna ser ut som något från 2000, och skådespelandet i trailern inte är mycket att hurra för, så är jag onekligen intresserad, om än kanske på ett lite morbid sätt.

Kommer den till Sverige till slut, eller finns att få tag på online vid något tillfälle, så kommer jag nog ta mig en titt!


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar