Hem NyheterSpelnyheter E3 Sammanfattning – Del 4! UbiSofts E3 Show

E3 Sammanfattning – Del 4! UbiSofts E3 Show

av Redaktionen

Highlights av E3 2015.

De saker vi hypar oss mest över! Konferens för konferens!

UbiSofts E3 Show

UbiSofts konferens var den helt klart showigaste och välplanerade. Med en riktigt stark programledare i Aisha Tyler (hon är fenomenal den kvinnan) till till och med många karismatiska frontfigurer från utvecklarteamen, så står Ubisofts show ut mest.


South Park: The Fractured but Whole

Det var en glad överraskning när nya South Park spelet utannonserades. Denna gång tar det omåttligt sjuka (på ett bra sätt) RPG äventyret en annan lustig väg. Det blir i superhjälte stuk som Cartman med vänner ger sig ut i världen. Räkna med ett lika roligt spel som förra. Kommer till PS4, Xbox One och PC.


 

For Honor

UbiSoft fortsatte sedan starkt med att utannonsera ett helt nytt IP, i titeln For Honor.
Ett till synes multiplayer spel, som kombinerar strategi och teamplay med Samurajer, vikingar och riddare. Det så riktigt fläskigt ut och tog oss lite på sängen. Det hade dessutom en otroligt skön presentatör från dess team, och än en gång kan vi bara buga oss för Ubisofts känsla för showmanship. Spelet kan bli bra, särskilt för de som gillar en varierad form av coop och teambaserad action.


 

The Crew Wild Run / Release – 2015-11-17

En expansion till The Crew, med förbättrad grafik och en ny plats ut i öknen. Massor med ikoniska platser över USA, men inget som riktigt intresserade. Bra att de underhåller sina bilspel dock.


 

Trials Fusion Awesome Level Max / Release – 2015-07-14

Ytterligare en expansion; denna gång för Trials Fusion. Denna gång ser det ut som att det blir en väldigt unik upplevelse genom två separat tematiska event i detta nya tillägg till spelet. Kan bli riktigt kul för Trials fans.

 

 


 

Tom Clancy’s The Division / Release – 2016-03-08

Så kom vi till det över-hypade The Division. Denna gång fick vi se gameplay ur spelet, och det såg förvisso bra ut. Men det kändes som att det har sett snyggare ut i tidigare builds.
Hur som helst så verkar den teambaserade taktiska tredjepersonsshootern hålla hög standard. Och vi hoppas att det blir en stor hit; dels för dess svenska utvecklare, men också för Ubisoft, då deras tidigare Watch_dogs, inte blev vad de önskat. Kommer till PS4, Xbox One och PC.

 


 

Anno 2205 / Release – November 2015

Återigen överraskade Ubisoft; denna gång med utannonseringen av ett nytt Anno spel. Denna gång kommer man kunna kolonisera månen och kanske andra planeter. Gameplay visade upp rolig spelmekanik och med ett släppdatum redan i år, gjorde detta till en riktigt kul nyhet.


 

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege / Release – 2015-10-13

Nu började det bli nästan fånigt, när Ubisoft för kom att presentera en trailer med skådespelerskan Angela Bassett som en viktig karaktär i spelet. För att sedan briljera med gameplay på scenen, när spelet spelades live. Det såg riktigt kul och och framförallt demolerbara miljöer som ett riktigt starkt kort. Kommer till PC, PS4 och Xbox One.


 

Trackmania Turbo / Release – 2015-11-26

Trackmania kom sedan att utannonseras. Och för oss på PC så är detta inget nytt direkt. Några nya miljöer i princip. Men det kommer även för konsolerna, och där kommer Trackmania kunna hålla en egen nisch av bilracing genren. Dels pga sin hastighet och direkt utmaning till spelupplevelse mot andra spelare, men framförallt pga sin enkla metod att skapa nya banor. Det såg bra ut och kan komma att falla in många nya gamers i smaken när det kommer till PC, Xbox One och PS4 i höst.


 

Assassin’s Creed Syndicate / Release – 2015-11-26

Syndicate fick äntligen lite mer gameplay material visat. Och det ser sannerligen stämningsfullt ut. Kommer som vanligt i höst.


 

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Slutligen så kom en sista överraskning, när Ubisoft annonserade ett nytt Ghost Recon i öppen värld. Denna gång kör man det coop eller solo i Bolivia, några år i framtiden. Man ska ta ner knarkkungar och det kan komma att bli en kul hit när det väl kommer. Frågan är om spelet har en plats bland alla open-world spel; det börjar bli tjockt av dom. Men men, vi får väl se längre fram när vi får se och höra mer om detta spel.


 

Sammanfattning:

Ubisofts show var helt klart den mest professionellaste och flashigaste. De hade inga pinsamheter och bjöd på sig själva. Deras lineup av spel var överraskande och fräscha överlag, och detta kan nog ses som en av E3s höjdpunkter. 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar