Hem NyheterSpelnyheter Rune II: How to Become a Viking | Trailer

Rune II: How to Become a Viking | Trailer

av Redaktionen

RUNE II: Inspirerad av den ursprungliga Rune (2000), är RUNE II satt i ett farligt norskt (nej Danny är inte inblandad) universum under Ragnarok, i slutet av dagar, där djur och de sista kvarstående människorna kämpar för att överleva.

Du har blivit utvald av gudarna för att vara Midgards frälsare – ta emot sina välsignelser och mäktiga förmågor när du strävar efter att avsluta Ragnarok! Race mot tiden för att förhindra trickster Loki från att förstöra Midgard som han håller världen i ett evigt tillstånd av kaos.

Ensam eller med vänner kommer du att slåss legionerna av Loki’s minions brutalt i handstrid, resa världen med att samla sällsynta resurser, hitta värdefulla artefakter för att försvaga Realm Gate och skapa de mäktigaste vapen som de nio världarna någonsin har sett. Är du kraftfull nog att ta ner Loki … eller kommer en ny ålder av mörkret att börja?

Så frågan är om spelet har en chans mot God of War – men det återstår att se, när vi längre fram förhoppningsvis får mer info om Epic Games Store spelet.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar