Hem NyheterBoktips/Nyheter Assassin’s Creed Gold lanseras som exklusivt ljuddrama på Audible

Assassin’s Creed Gold lanseras som exklusivt ljuddrama på Audible

av Redaktionen

Om du är ett Assassin’s Creed fan och inte kan vänta till nästa spel finns här något som kan stilla dina nerver.

Om du är intresserad av Assassin’s Creed och letar efter något intressant att lyssna på kan du hålla ett vakande öga över Audible, de kommer nämligen släppa ett ljuddrama inspirerat av just denna spelserien. Den kommer handla om Aliyah Kahn, en spelhaj och svindlare med en tuff start i livet. Aliyah hankar sig fram på gatan med sina tricks ända tills hon förlorar stort mot den mystiske äldre mannen Gavin Banks. Hennes enda chans att betala tillbaka är genom att bli en Assassin. Under Aaliyas träning berättar Banks hur kampen mellan Assassins och Templars har pågått i århundraden, och han ber om hennes hjälp med att avkoda ett hemligt meddelande, ingraverat på en illegal valuta från 1696.

Det kommer släppas åtta delar som är skrivna av Anthony del Col som har skapat serietidningen Kill Shakespeare. Huvudrollerna spelas av Danny Wallace (BAFTA Games Award vinnare, Assassin’s Creed® SyndicateAssassin’s Creed® III), Riz Ahmed (Emmy Award-vinnare, Golden Globe-nominerad), Anthony Head (Buffy the Vampire SlayerMerlinLittle Britain och Tamara Lawrence (CorvidaeOn Chesil Beach).  

Du kan lyssna på det här exklusivt på Audible med start 27/2.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: Audible

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar