Hem NyheterSpelnyheter Animal Crossing: New Horizons får vinteruppdatering!

Animal Crossing: New Horizons får vinteruppdatering!

av Redaktionen

Vintern kanske inte har kommit än, men det stoppar inte mysäventyret som är Animal Crossing: New Horizons. Den 19 november kommer en kostnadsfri uppdatering som innehåller olika festligheter och annat kul som hör till på den tiden av året.

Du kommer att ha möjligheten att uppleva spännande dagar som Turkey Day den 26 november och Toy Day den 24 ecember, som du kan fira tillsammans med andra i spelet. Vinteruppdateringen tillför också nya Reactions och nya frisyrer till Animal Crossing: New Horizons, samt ett alternativ för uppgradering av lagringsutrymmet i hemmet i spelet. Dessutom kommer det också finnas en möjlighet att föra över spardata till en annan konsol.

Här en summering av innehållet i uppdateringen:

  • Turkey Day – På dagen som kallas Turkey Day, den 26 november, kommer kocken Franklin till din ö. Hjälp Franklin med ingredienser så kommer du får en gåva av honom.
  • Toy Day – December är nära. Du kommer att märka att din ö gradvis blir mer och mer festlig och dekorerad under de kommande veckorna. Håll utkik efter dekorerade träd också. Att skaka dessa kan ge dig saker som gör det möjligt för dig att skapa juliga möbler. Från den 1 december till den 25 december är det möjligt att köpa leksaker från Nook’s Cranny och hitta julkläder i butiken Able Sisters. När det officiellt är leksaksdagen den 24 december kommer Jingle att besöka varje ö för att sprida julglädje. Genom att hjälpa honom att leverera presenter får du också en gåva.
  • Nya Reactions och frisyrer – Nio nya Reactions och sex nya frisyrer kan fås via Nook Stop terminal i Resident Services.
  • Home storage limit upgrade – Om du redan har det största huset och har betalat av din skuld kommer du att kunna ansöka om ytterligare lagerutrymme genom att prata med Tom Nook på Resident Services. Detta kommer att utöka lagerkapaciteten till 2400 platser.
  • Visiting random islands in dreams – Alla som gillar att besöka andras öar i sömnen kan nu välja att besöka slumpmässiga öar medan de drömmer.
  • Animal Crossing: Pocket Camp-samarbete – För att fira Animal Crossing: Pocket Camps tredje födelsedag kommer en Pocket Camp-mobiltelefon att finnas tillgänglig i Animal Crossing: New Horizons.
  • Resident och Island Data Transfers Två nya funktioner erbjuder möjligheten att flytta spardata. Första funktionen gör det möjligt för en spelare att överföra spelkaraktärer till en annan Nintendo Switch. Detta inkluderar invånarens namn, utseende, prylar, hus och lagerkapacitet. Den andra funktionen gör det möjligt för dig att flytta hela din användarspardata dvs hela ön och alla invånare, till en annan Nintendo Switch. Denna kostnadsfria tjänst som gör detta möjligt går under namnet Island Transfer Tool och är en app i Nintendo eShop.
  • … med mera: Nya juliga föremål kommer att dyka upp i Nook Stop från den 1 december.

Så även om den 19 November har andra godsaker som kommer (till vissa i alla fall) – så fortsätter åtminstone Animal Crossing med att ge fler tillfällen för lite härligt myspys!


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Nintendo”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar