Hem NyheterSpelnyheter Friday the 13th game | Vem vill inte jaga runt och skrämma skiten ur polarna?!

Friday the 13th game | Vem vill inte jaga runt och skrämma skiten ur polarna?!

av Redaktionen

När det kommer till valet och kvalet i ett spel där du är antingen en av de jagade eller den som får jaga runt och brutalt mörda dina polare online, så är svaret ganska enkelt. I den senaste trailern från Gun Media så får vi följa med Jason där han förföljer och skrämmer alla som har kommit till hans lekplats Camp Crystal Lake. Och så får vi också se den nya Jason modellen från Friday the 13th, Part 6: Jason Lives.


Något som jag tycker är extra kul är att de har försökt göra så att trailern ser ut som om den skulle vara på ett gammalt VHS band från tidigt 80-tal. När det kommer till spelet i sig så är det här något som jag skulle vilja spela ihop med de andra här i Nördlivs gänget, först så skulle jag nog leta upp och stalka Fredrik en hel spelsession bara för att djävlas med honom och sen krossa honom brutalt medans jag skrattar högt (notera gör det bara för att han skulle gnälla om varför jag bara är på honom och inte de andra 😀 )

Så vad tycker du om vad som har visats upp på spelet än så länge, har det potential att få dig att plocka upp det och tvinga med dina intet ont anande kompisar eller är det bara ett nytt partyspel som du står över. Jag är nyfiken på vad du tycker, speciellt vad du skulle göra med dina polare i spelet och hur du skulle förnedra dom innan du avslutar det hela.

Skriv här nedan dina tankar eller maila in till oss på info@nordlivpodcast.se

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar