Hem NyheterSpelnyheter Vårstädning i full gång på Steam | Tips!

Vårstädning i full gång på Steam | Tips!

av Redaktionen

Testa nya spel kostnadsfritt, damma av ditt gamla spelförråd och vem vet, kanske hitta någon ny gömd pärla!

Steam har då och då lite udda företeelser för sig, och denna gång är det en kombination av nytta med nöje. Eller nja, mest nöje, men ändå. Genom att ta dig an utvalda spel, så kan du tjäna profilmärken och troféer; om det så är några spel som är gratis över helgen, eller spel som du redan äger. 

Hela idéen verkar bottna i att man ska utforska ens spelbibliotek, och faktiskt känna att man får en extra morot i att ta sig an några spel man kanske avvaktat med eller helt enkelt inte haft tid att spela ännu.

Så varje dag, kommer ett unikt spel att vara helt kostnadsfritt i 24 timmar, vilket gör att du kan testa det. Du kan även ta dig an spel i ditt eget bibliotek och tjäna märken – Steam har t.o.m. verktyg som hjälper dig att välja spel om du har svårt att göra valet själv.

Men oavsett, vad man anser om märken och troféer, så kan det vara ett gyllene tillfälle att testa på något/några spel, som ni annars inte kunnat, då det kommer finnas ett gäng kostnadsfria under de närmsta dagarna.

De spel som kommer vara gratis att spela denna helg är:

Dead by Daylight
Cities Skylines
Dont Starve Together: A New Reign
Dirt 4
Left 4 Dead 2
Tyranny
Borderlands 2
Shadow of Mordor
Castle Crashers

Så lite blandat helt enkelt – singelspel såväl som multiplayer och coop spel.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Steam

 

Du kanske också gillar