Hem NyheterSpelnyheter The Dark Pictures Anthology: Little Hope kommer sommaren 2020!

The Dark Pictures Anthology: Little Hope kommer sommaren 2020!

av Redaktionen

Många är det som är sugna på vad Until Dawn-skaparna kokar ihop med sitt nya speluniversum. Vi fick Man of Medan förra året och redan då även en liten försmak för nästa spel. Nu behöver vi inte vänta mycket längre, för Little Hope släpps nu under sommaren!


I Little Hope hamnar fyra elever och deras lärare hamnar i en stad där allt inte riktigt står rätt till. Det blir inte mycket bättre när de inte heller kan lämna staden på grund av en tät dimma (är vi säkra på att det inte är Silent Hill?). De måste nu ta reda på stadens hemligheter för att överleva, och helst innan de onda makterna hinner dra ner dem till helvetet.

På samma sätt som i Man of Medan kan spelare kontrollera alla de fem protagonisterna och även spela spelet flera gånger för att få olika storylines, vägar och slut. Varje val kan vara avgörande för vem som överlever, och vem som dör. Även kuratorn, den obehagliga mannen som ibland kan ge en ledtråd återvänder för att hålla koll på spelarna.

Kolla in lite bilder:

Spelet kommer släppas till PC, Playstation 4 och Xbox One sommaren 2020.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Bandai Namco”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar