Hem NyheterSpelnyheter Stor uppdatering för Deep Rock Galactic

Stor uppdatering för Deep Rock Galactic

av Redaktionen
Uppdatering 33: New Frontiers ger våra modiga rymddvärgar mängder av nytt innehåll, däribland två helt nya miljöer, skräckinjagande nya fiender och mer därtill.

Hjärnorna bakom Deep Rock Galactic, bekräftade nyligen att den efterlängtade uppdateringen New Frontiers (nr 33 i ordningen) släpps på Steam den 4 februari och på Xbox den 11 februari! Den senaste uppdateringen till det samarbetsinriktade rymddvärgsspelet innehåller mängder av nytt innehåll, däribland två helt nya miljöer med nya fiender. Azure Weald är en trolsk lysande skattkammare, och Hollow Bough är en farlig ny region av Hoxxes VI, som påminner om insidan av ett gigantiskt träd och är full av livsfarliga köttätande hemligheter.
 
Utöver de nya miljöerna, uppdragen och fienderna lägger uppdatering 33 även till två nya landningsplatser för de flitiga dvärgarna, samt många nya uppdragstyper och mactera att dräpa. Dessutom innehåller den stora uppdateringen allt från ett förbättrat gränssnitt till en streamarvänlig jukebox och många nya danssteg. 
 
Två nya miljöer
”Äta eller ätas” är Azure Wealds lag. Det är ett häpnadsväckande område, där självlysande lavar leder vägen genom mörkret och täcker den frodiga regionen i neonsken. Hollow Bough, å andra sidan, är en mycket mörkare och dystrare plats, som påminner om insidan av ett ihåligt träd. Båda regionerna har nya fiender som gruvarbetarna måste konfrontera och eliminera. Mactera Tri-Jaws och Macteria Brundles bjuder på nya utmaningar i Azure Weald, och här krävs mycket ammunition! I Hollow Bough finns svärmar av Deeptora Bough Wasps, och i växtligheten lurar Stabber Vines, som ger sig på oförsiktiga utforskare. 
 
Omgjorda uppdrag
Ett antal av kärnuppdragen i Deep Rock Galactic har som nyårslöfte att förbättra sig själva, vilket har lett till förbättringar av lägena Elimination, Salvage och Point Extraction. Dvärgar som tar sig an Elimination-uppdrag får det dubbelt så jobbigt, för två nya Dreadnoughts dyker upp på Hoxxes IV. Gruvarbetarna får tampas med Dreadnought Hiveguard och monstertvillingarna Dreadnought Arbalest och Lacerator. Nu går det att under Salvage-uppdrag interagera med en trasig M.U.L.E. för att föra över koordinaterna för dess saknade ben till sin terrängskanner och göra det lättare att hitta dem. Det går även att ansluta bränsleceller till landningskapslar med ett enkelt bränsleslangssystem – en utveckling av den nya tekniken från uppdatering 32. Till sist så har Point Extraction-uppdragen fått en helt ny Minehead-maskin i uppdatering 33, som passar bättre in med den nya tekniken från uppdatering 32.
 
Musik nonstop!
Goda nyheter för alla streamare! Såväl flitiga dvärgar som streamare vill undvika upphovsrättskrångel. Därför finns det nu åtta nya ”säkra” låtar som kan användas fritt. Dessutom tillkommer ett antal nya danssteg i den här uppdateringen, så nu är det dags att skaka loss! Andra nya funktioner i uppdatering 33 är ett nytt gränssnitt till handelsterminalen och en ny animation när Molly dockar landningskapseln. Vi bjuder även på en gratis hatt som tack för att våra fans röstade in Deep Rock Galactic i kategorin Bättre med vänner i Steampriserna. Uppdatering 33 släpps tillsammans med ett nytt kosmetiskt DLC som innehåller rustningar med Dreadnought-tema till alla klasser.

Mycket gott för de som sitter med spelet redo att spelas.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar