Hem NyheterSpelnyheter Nytt liv i ”No Man’s Sky”. Men räcker det?

Nytt liv i ”No Man’s Sky”. Men räcker det?

av Redaktionen

Det har gått ett antal månader sedan release av No Man’s Sky, och milt sagt, kan man säga att utvecklarna Hello Games har många att övertyga. Spelets release skapade väldigt mycket bad-will och nu till slut kommer livstecken från studion.

En patch (Foundation update 1.1) släpptes precis med en del stora förändringar.

Här är några:

  • Nya spellägen: Nu finns ’normal’, ’survival’ och ’creative’ mode. Där survival ger en tuffare spelupplevelse, och creative ger dig möjlighet att bygga sin bas, och utforska universum mer gränslöst.
  • Gör anspråk till din ”huvudplanet” och bygg utifrån den en mängd olika saker. Rekrytera utomjordingar, teleportera från och till din bas enklare och mycket mer.
  • Farma grödor! Du kommer kunna kultivera olika växter, så att du har ett mer stadigt flöde av resurser. Du kommer till och med kunna hyra in en specialist som utvecklar grödorna.
  • Fraktfartyg! Du kommer kunna köpa enorma interstellara fraktfartyg, och sedan kalla på dom var som helst i galaxen. De är även anpassningsbara vad gäller deras bas del, och kommer kunna transportera varor till olika system.
  • Nya resurser och teknologier! Nu förs det in nya biomes och resurstyper för ett mer varierat spel.
  • UI! Gränssnittet kommer att ha ändrats; från mer streamlinat upplägg, till att kunna ”stacka” objekt i ditt inventory.
  • Och en hel del andra saker…

Men frågan är om det är för lite, för sent. Kommer det få dig att vilja spela No Man’s Sky på nytt, eller är det skeppet gånget?

Hör av dig med dina tankar om No Man’s Sky och om Du tänker spela det något mer.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar