Hem NyheterKöptips/Hemsidetips Loot Crate: Power (Maj 2016)

Loot Crate: Power (Maj 2016)

av Redaktionen

Maj månads Loot Crate innehöll en hel del kraftfulla saker!

För er som inte vet; Loot Crate är en prenumeration på en ’låda’ fylld med olika nördiga prylar inom t.ex. spel, film, serier. Varje månad har ett specifikt tema och innehåller en t-shirt samt en hel andra häftiga saker.

DSC_0054-300x169DSC_0056-300x169

Månadens tema var ”Power” och innehöll ’loot’ från Warcraft, Marvel/Avengers och Dragonball Z. Själv är jag supernöjd. Hur kan man inte vara nöjd när man får hem en super-häftig figur av Hulken? En Loot Crate med temat ’Power’ kan inte vara komplett utan Hulken.

DSC_0055-e1464703419596-169x300

Helt oväntat var det inte att man fick något Warcraft-relaterat, nu när filmen äntligen är här. Som en gammal Warcraft-nörd älskar jag trycket på t-shirten. Jag tror dock att den hade varit snyggare ifall trycket var på en helsvart tröja än att den var grå.

Nu kan jag dessutom laga mat och baka med Thanos Infinity Gauntlet! Alla kanske inte är lika glad för den. Jag behövde verkligen en ny ugnsvante för min gamla hade dessvärre gått i graven efter flera olyckshändelser.

Min drakboll ska jag hänga någonstans där mina katter inte kan få tag i den. Det blir dagens svåraste quest.

I juni kommer Loot Crate: Dystopia och den ser oerhört grym ut! Du kan beställa den på: lootcrate.com – klicka hem boxen senast den 19:e för att få hem din nya loot.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar