Hem NyheterSpelnyheter Doom Eternal uppskjutet!

Doom Eternal uppskjutet!

av Redaktionen

Nä nu gick det inte riktigt som vi hoppats…

Information nu utkommet från utvecklingen av DOOM Eternal säger att spelet skjuts på. Enligt Bethesda vill de säkerställa leverans av den bästa möjliga upplevelsen, så därför har lanseringsdatum flyttats fram med runt fyra månader (?!). För att vara exakt till den 20 mars 2020.

I och med detta så har de även kommit ut med att några förändringar införts:

Invasion Mode, som låter dig gå in i en annan spelares spel som en spelbar demon, kommer att släppas som en gratis uppdatering kort efter lanseringen. DOOM Eternal för Nintendo Switch släpps efter de andra plattformarnas release. Datumet ska meddelas längre fram.

DOOM 64 kommer att finnas tillgängligt på Xbox One, PlayStation 4 och PC förutom Nintendo Switch. De lägger till DOOM 64 som en förbeställningsbonus för DOOM Eternal på alla plattformar så om du förbeställt kan ladda ner och spela detta klassiska spel, gratis. DOOM 64 kommer att släppas den 20 mars 2020 på alla plattformar.

Vad exakt som kändes filas på kommer Bethesda inte ut med – men uppenbarligen var de inte nöjda med spelet, alternativt hade de inte fått den respons som de önskat i ev. speltester. Hur som helst, så är det nu Mars 2020 som gäller.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Bethesda”

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar