Hem NyheterSpelnyheter Årets sista Nintendo Direct mini: Partner Showcase går av stapeln!

Årets sista Nintendo Direct mini: Partner Showcase går av stapeln!

av Redaktionen

Igår höll Nintendo sin sista Nintendo Direct: Partner Showcase för i år.  Det är en nyhetsserie från Nintendo vi fått följa där de visat vad deras publiceringspartners jobbar på. Den här gången fick vi en hel del smaskens att avnjuta!


Först visades en ny trailer till det japanska rollspelet Bravely Default 2. I trailern får vi se små glimtar av berättelsen och vi introduceras till några Asterisk Holders,  bossar som låter dig byta klass när du besegrat dem.  Mot slutet får vi även ett datum för spelet, 26:e februari 2021. Utvecklarna har även tagit emot en del feedback från demot som släpptes i mars och lovar en mer balanserad svårighetsgrad och tajtare kontroller i fullversionen.

 

Därefter annonserades ett nytt Story of Seasons, Story of Seasons: Pioneers of Olive Town som släpps den 23:e mars 2021.

 

Sedan annonserades en portning av det postapokalyptiska strategispelet Surviving the Aftermath till Switch.  Spelet släpps våren 2021.

 

En ny trailer till Immortals: Fenyx Rising visades upp. Denna gång med fokus på Switch-versionen. Spelet släpps den 3:e december.

 

Ett kortrollspel i Sci-fimiljö, Griftlands: Nintendo Switch Edition kommer sommaren 2021.

En av de största överraskningarna var att Hitman 3 och Control: Ultimate Edition kommer till Switch via molnet, vilket betyder att du behöver en stabil internetuppkoppling för att kunna spela dem. Control: Ultimate Edition är ute nu medan Hitman 3 ännu inte fått datum. 

 

Det efterlängtade No More Heroes 3 får äntligen gameplay samtidigt som de första två spelen i serien, No More Heroes och No More Heroes 2: Desperate Struggle släpps till Switch. No More Heroes 3 släpps 2021.

 

Slutligen får vi en ny trailer till Hyrule Warriors: Age of Calamity där vi får bekräftat att vi kommer kunna ta kontroll över Divine Beasts.  En demo av kapitel 1 i spelet finns nu att ladda ner i e-shopen.

Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar