Hem NyheterSpelnyheter Stöd för externa hårddiskar till PS4 kommer snart!

Stöd för externa hårddiskar till PS4 kommer snart!

av Redaktionen

Inom de kommande veckorna så är det dags för Sony att äntligen ge oss stöd för externa hårddiskar.

Sony har gått ut med att vi i.om uppdatering 4.50 äntligen skall kunna få tillgång till att använda externa hårddiskar när det börjar tryta på den interna hårddisken.
Sony har sagt att efter uppdateringen så har den stöd för USB 3.0 hårddiskar med upp till 8 TB till din Playstation 4 (vilket inte är så lite), sen så är det bara att börja installera alla spel som du ej får plats med på din interna hårddisk.

Såklart kommer uppdateringen innehålla flera fixar och nyheter såsom stöd för att se stereoscopic 3D direkt i ditt Playstation VR headset och att kunna använda dina egna skärmdumpar som bakgrundsbilder. Mer info om vad mer som kommer med i uppdateringen kan du hitta här!

Är du en del av beta programmet så har du redan nu tillgång till uppdatering 4.50. Det finns än så länge inget datum för när uppdateringen kommer att släppas för allmänheten, utan vi får helt enkelt vänta på att det ska utannonsera det på sin hemsida.

Vad tycker du om att vi äntligen fått stöd för externa hårddiskar till PS4; ”Äntligen” eller ”Varför tog det sådan tid för att få till det”, skriv här nedanför dina tankar och åsikter eller maila in dom till oss på info@nordlivpodcast.se

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar