Hem NyheterSpelnyheter Rykte: Metal Gear Solid Remake på gång! | PS5 Exklusivt

Rykte: Metal Gear Solid Remake på gång! | PS5 Exklusivt

av Redaktionen

Vi brukar inte ”rapportera” om rykten, men denna gång gör vi ett undantag.

Enligt Youtubekanalen ”RedGamingTech” – som vid ett flertal tillfällen läckt, vad som visat sig vara exakta läckor – kom nu ytterligare info kring vad som för många är en av Playstations främsta spel genom tiderna; Metal Gear Solid från Playstation 1.

Enligt deras källa, så sägs det vara en hel remake (ej remaster eller portning), och att spelet ska släppas till PS5 och PC. Källan säger även att Metal Gear Solid 2, 3 och 4 ska släppas på nytt, men att det snarare rör sig om remasters där än fulla remakes. Huruvida detta nu är sant återstår att se – dessutom om så är fallet vet vi ej heller hur långt i utvecklingen spelet/spelen kommit, så vi får väl avvakta och se.

Men med tanke på senaste två årens helt sanslösa mängd remakes – för att inte tala om Playstation 5s Demon’s Souls remake som grädde på moset, så finns det mer som talar för att detta faktiskt kan stämma.

Frågan är om det är ett kontrakt som gjorts bakom lyckta dörrar mellan Sony och Konami – eller om Konami faktiskt ligger bakom spelet… Nåja, den som lever får se (om detta stämmer)!


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”PushSquare” ”RedGamingTech

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar