Hem NyheterFilm/TV Nyheter Filmer att hålla utkik efter under Mars 2017!

Filmer att hålla utkik efter under Mars 2017!

av Redaktionen

Det kommer många filmer under 2017; men vi tar och tittar närmre på vårens filmer; som kommer i mars. Vad exakt kommer och varför finner jag de intressanta?


1:a Mars – Logan

Varför ska vi hålla utkik efter denna?

Detta är Hugh Jackmans sista stora rollprestation som Wolverine; en roll han kultiverat i snart två decennier. Filmen ser ut att ta en mer allvarsam och dramatisk väg, när vi får följa Wolverines (möjligen?) sista tid i rampljuset. Kan bli riktigt bra, då de verkligen verkar gå ”all-in”!. Kan bli sista gången vi ser Patrick Stewarts version av Professor X dessutom.


10:e Mars – Kong: Skull Island

Varför ska vi hålla utkik efter denna?

Dels har King Kong växt till sig; han är verkligen i sanning en jätte. Men du har vad som ser ut att bli ett underhållande äventyr, med en skådespelarelit samlad; Tom Hiddleston, Brie Larson, John Goodman och Samuel L Jackson för att nämna några. En äventyrsfilm som utspelar sig under 70 talet, fast med enorma djur. Whats not to like!


24:e Mars – Life

Varför ska vi hålla utkik efter denna?

Inte nog med att det svenska hoppet; Daniel Espinosa regisserar. Vi har här ett till synes intressant sci-fi action/drama där saker och ting går åt pipan ute i rymden. Som sig bör. Men med på resan har vi Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds och även Rebecca Ferguson (även hon svensk). Det ser ut att bli en riktig nagelbitare, och är definitivt något att hålla utkik efter.


31:e Mars – Ghost in the Shell

Varför ska vi hålla utkik efter denna?

Anime förlagan är en av de mest stilbildande och kända anime filmer som gjorts, så förväntningarna är höga inför live-action filmen. Och kan man misslyckas med Scarlett Johansson och en till synes identisk visuell stil som förlagan. Det återstår att se! Men en sak är säker, sci-fi genren har på många sätt influerats av förlagan; vi får se vilken påverkan denna film gör.


 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar