Hem NyheterSpelnyheter Skybound + Beamdog = klassiska rollspel till konsol!

Skybound + Beamdog = klassiska rollspel till konsol!

av Redaktionen

Skybound och Beamdog har utannonserat att de kommer ingå ett partnerskap, där Skybound kommer att ge ut Beamdogs klassiska RPG till dagens konsoler!

Beamdog är känd för att ge oss Enhanced Editions av Dungeons & Dragons videospel till både nya och gamla fans på PC-plattformen, inklusive den kritikerrosade Baldur’s Gate, Neverwinter Nights och Planescape: Torment. Sex av Beamdogs fan-favoritspel kommer att släppas på konsolplattformar för första gången via Skybound, alla som Enhanced Editions och kommer säljas i både butiker och online (www.Skybound.com). Dessa kommande utgåvor kommer att ge RPG-fans möjlighet att uppleva episka Dungeons & Dragons äventyr på ett helt nytt sätt.

Ett urval av Beamdogs spel kommer att visas i Skybound Games-båsen på PAX East i Boston från den 28 mars till den 31 mars, som sammanfaller med Skybound Games årsdag.

”Dessa spel är ikoniska, inklusive Baldur’s Gate, som verkligen har satt standarden för Dungeons & Dragons dator rollspel,” säger Skybound Games VD Ian Howe. ”Vi är glada att ta med Beamdogs otroliga utbud av spel till nya plattformar, för både de dedikerade fansen och de som snart kommer att upptäcka dessa äventyr för första gången. Som långvariga fans av Baldur’s Gate och Dungeons & Dragons är det fantastiskt att samarbeta med Beamdog som den nyaste medlemmen av Skybound-familjen.”

”Vi är extatiska att samarbeta med Skybound Games för att få dessa stora klassiker till nya plattformar”, säger Trent Oster, Beamdog CEO. ”Skybound framgångar är fantastisk och de har demonstrerade kärlek och respekt för utvecklare.. Vi är väldigt stolta över att vi ska få arbeta med en sådan begåvad grupp.”

Mer detaljer om vad fans kan förvänta sig med dessa kommande konsolutgåvor, inklusive specifika plattformar och innehåll i lådor, kommer att presenteras under de näst kommande månaderna


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Skybound

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar