Hem NyheterSpelnyheter Rocket League nu med fullt plattformsstöd!

Rocket League nu med fullt plattformsstöd!

av Redaktionen

Bilåkandet går bra över gränserna!

Via Rocket Leagues hemsida, så kunde man läsa att stödet för plattformarna nu är fullständigt – med Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox One och Steam. Så nu kan man slumpmässigt matchas med eller mot varandra i alla onlinematcher, om det så är ”Casual”, ”Competetive” eller ”Extra modes”

Vill man vara på den säkra sidan att plattformsspelandet funkar över alla konsoler och plattformar, gå till ” Huvudmeny”, välj ”Alternativ” och se till att rutan ” Cross-Platform Play” är markerad på fliken ”Gameplay” . Och det är allt som finns där. Sedan är det bara att gasa sig in i den actionfyllda världen!

Psyonix tillkännagivande kan vara ett startskott som får stora reaktioner, och om vi har tur, så kan vi se betydligt fler spelare mötas, inte bara i Rocket League utan andra spel vad det lider. Det är en intressant framtid vi går till mötes, om man kan sluta identifiera sig som en konsol eller datorspelare – utan bara en spelare.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Psyonix

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar