Hem NyheterSpelnyheter Nintendo Direkt 2019-09-05 | Assassin’s Creed: The Rebel Collection Trailer

Nintendo Direkt 2019-09-05 | Assassin’s Creed: The Rebel Collection Trailer

av Redaktionen

Ubisoft släpper en exklusiv samlarutgåva av Assassin’s Creed Rogue och Assassin’ s Creed IV Black Flag till Nintendo Switch. Utgåvan släpps den 6 December i år.

Upplev den prisbelönta Assassin’s Creed-franchisen var som helst och när som helst. Assassin Creed®: The Rebel Collection erbjuder två actionfyllda spel och alla single-player DLC. Bli den mest fruktade piraten i Karibien i Assassin’s Creed® IV Black Flag® och förvandlas till den ultimata lönnmördare jägaren i Assassin’s Creed® Rogue.

Om Assassin’s Creed IV Black Flag
Segla in i guldåldern för pirater, när pirater etablerade sin egen laglösa republik. Bli Edward Kenway, den mest fruktade pirat kapten i Karibien, som dras in i den gamla kriget mellan lönnmördare och Tempelriddarna. Spela en stor roll i världsberömda slag och bli respekterad av legender som Blackbeard. Upptäck dolda skatter på otaliga avlägsna öar, där korruption, girighet och grymhet är vanligt.

Om Assassin’s Creed Rogue:
Mitt i kaoset av det Franska och Indiska kriget, där en mans långsam nedstigning till mörkret ändrar för alltid de amerikanska koloniernas framtid. Spela som Shay Patrick Cormac som går från att vara en lojal medlem av lönnmördarnas brödraskapet till den ultimata lönnmördare jägaren. Ge dig ut på en farlig resa genom Amerika och genom det iskalla vattnet i Atlanten och få för första gången se spelen ur perspektivet från en templelriddare för första gången i franchises historia.

Denna exklusiva samling innehåller förbättrade funktioner för Nintendo Switch systemet, såsom Hand läge, HD Rumble, pekskärm, optimerad HUD och Motion Control Sikte.

Assassin ’s Creed: The Rebel Collection innehåller Assassin’ s Creed IV Black Flag med alla dess singleplayer-DLC och Assassin ’s Creed Rogue.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar