Hem NyheterSpelnyheter Lost Sphear Announcement Trailer

Lost Sphear Announcement Trailer

av Redaktionen

Square Enix ägda Tokyo RPG Factory visade här i dagarna upp första trailern för deras nya JRPG; Lost Sphear!

I en värld där delar av den har fallit i glömska hos folket. Där världen har täckts av en mystisk dimma som döljer allt och alla som funnits där. Där får vi möta våran hjälte Kanata som tillsammans med sina vänner måste ge sig ut i världen och bekämpa de mystiska fenomen som får vår värld att försvinna bort i glömska. Följ därför med dom på en känslofylld resa där de tillsammans måste  låsa upp minnena av det som försvunnit och återställa allt som det en gång var genom hårt arbete och den vänskap de delar.

Lost Sphear släpps till Playstation 4, PC och Switch i början av 2018.

När jag såg trailern för första gången så fick den mig att tänka på Squares äldre spel så som Final Fantasy och Chrono Trigger, samt SNES klassikern Soul Blazer. Varför just dom, jo; Chrono Trigger och Final Fantasy på själva designen och spelupplägget och Soul Blazer på spelmekaniken av att låsta upp nya områden när man klarat av vissa fiender eller gjort ett specifikt uppdrag. Jag måste säga att det man ser i trailern ser väldigt mumsigt ut och jag ser väldigt mycket fram emot att få se mer av spelet framöver!


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Square Enix”

Du kanske också gillar