Hem NyheterSpelnyheter Resident Evil 2 Demo | Tidsbegränsat 1-Shot Demo snart ute!

Resident Evil 2 Demo | Tidsbegränsat 1-Shot Demo snart ute!

av Redaktionen

Skräckfansen får något att bita i!

Resident Evil fantaster kommer kunna testa spelet i det tidsbegränsade demot som kommer komma ut och finnas tillgänglig mellan den 11 Jan och 31 Jan till Xbox One, Playstation 4 och Steam.

Träffande nog heter den ”1-Shot Demo”, där spelare måste ta sig an utmaningen i att överleva Raccoon Citys fasor på bara 30 minuter. Om spelare fullbordar uppdragsmålen under 30 minuter kan de starta uppdraget tills de utnyttjar hela tiden. Om spelare faller för zombierna under sina 30 minuter, kan de fortsätta ett antal gånger tills de hela 30 minuterna har uppnåtts.
 
I slutet av demo avslöjas en helt ny filmtrailer exklusivt för demodeltagare. Medan spelarna inte kan starta om den spelbara demot efter att tiden är klar finns det inga begränsningar för hur många gånger man kan titta på trailern.

I ”1-Shot-demo” spelar som rookiepolisen Leon S. Kennedy medan han anländer till Raccoon City Polisstation på den absolut värsta första-dagen-på-jobbet upplevelse som går att få. Leon måste överleva onda zombies och lösa pussel för att hitta en säker passage ut ur stationen. Med en hel byggnad av köttätande mardrömmar som lurpassar på Leon, så tickar klockar ner och spelarna måste vara säkra på att de dödar mer än bara tid.

Det fullständiga Resident Evil 2-spelet kommer att vara tillgängligt för PlayStation 4, Xbox One och Windows PC den 25 januari 2019. 


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Capcom”

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar