Hem NyheterSpelnyheter Children of Morta | Officiell Releasedatumstrailer

Children of Morta | Officiell Releasedatumstrailer

av Redaktionen

Action RPG snart nära dig!

11 Bit Studios  har tillkännagett releasedatum för sitt efterlängtade roguelike RPG,  Children of Morta. Spelet kommer till PC  den 3 september 2019. Nintendo Switch, Xbox One och PlayStation 4-versionerna av spelet kommer att däremot lanseras den 15 oktober 2019

Children of Morta hanterar teman närmare vårt dagliga liv än man kan förvänta sig. Det är en berättelse om de enkla känslor som vi alla känner så väl – och värdesätter mer än ibland vågar erkänna – kärlek och hopp, längtan och osäkerhet, slutligen förlust och de uppoffringar vi är villiga att göra för att rädda de vi bryr oss mest om för.

Children of Morta  kommer att finnas tillgängligt digitalt på Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 4 och PC för 21,99 USD / EUR . De boxade utgåvorna från Merge Games släpps på Nintendo Switch, PlayStation 4 och PC (i Europa och Australien) tillsammans med de digitala utgåvorna.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar