Hem Nyheter Rammsteins konserter på Ullevi skjuts upp – igen

Rammsteins konserter på Ullevi skjuts upp – igen

av Redaktionen

Konserterna som egentligen var planerade för 2020 är nu uppskjutna till 2022.


Got Event meddelar i ett mail till den berörda publiken att det tyska hårdrocksbandet Rammstein blir tvungna att skjuta upp sina konserter till nästa år; detta efter att de redan blivit uppskjutna en gång tidigare, då från 2020 till 2021. Orsaken är givetvis det osäkra läget gällande den fortfarande rådande covid-19-pandemin.

Enligt både Got Event och FKP Scorpio gäller fortfarande biljetterna sugna besökare bokade för snart två år sedan.

I mailet skriver Got Event:

”Vi vet att du längtar efter att få uppleva den spektakulära show som Rammstein har förberett åt oss. Tyvärr måste du vänta lite längre. På grund av det fortfarande osäkra Coronaläget måste konserterna skjutas upp ytterligare.”

De nya datumen för konserterna är 29 juli och 30 juli, 2022.

De avslutar dock med lite positiva nyheter och uppmuntran för sorgsna och arga fans:

”2022 kommer Rammstein att fylla Ullevi till brädden med eld, explosioner och våra favoritlåtar. Att Rammstein dessutom har använt det senaste årets ”ledighet” till att spela in nytt material är så klart ytterligare en anledning att längta till sommaren 2022!”

De nya datumen för dubbelkonserterna i Göteborg är 29 juli, 2022 (ord. datum 31 juli, 2020) och 30 juli, 2022 (ord. datum 1 aug, 2020).


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Got Event”

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar