Hem NyheterFilm/TV Nyheter Fede Álvarez producerar nästa Texas Chainsaw Massacre

Fede Álvarez producerar nästa Texas Chainsaw Massacre

av Redaktionen

Säga vad man vill men Motorsågsmassakern som franchise är inte den bästa. Första filmen  är en obestridd klassiker som står högt i rang hos de flesta skräckälskare. Sedan dess har ingen film i serien nått dess topp, snarare grävt sig djupare och djupare neråt. Men nu kanske det kan bli ett uppsving.

Bloody Disgusting fick nyligen reda på att Fede Álvarez, som stod bakom Evil Dead (2013), ska producera en ny film i serien för bolaget Legendary och Kim Henkel, författare och producent för originalet och regissör till uppföljaren Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (1994). Álvarez söker just nu en regissör för projektet som sägs ha förhoppningarna att bli en direkt uppföljare till  Tobe Hoopers (1943 – 2017) original från 1974.

Vi har sett dem försöka göra det en gång tidigare med Texas Chainsaw 3D (2013), då med katastrofalt resultat. Kanske kan de inspireras av Halloween (2018) som också ignorerade alla tidigare uppföljare och göra något intressant med kannibalfamiljen i Texas den här gången.

Den som överlever får se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar