Hem NyheterKöptips/Hemsidetips Psychonauts kostnadsfritt på Humblebundle.com!

Psychonauts kostnadsfritt på Humblebundle.com!

av Redaktionen

Nu när regnet faller och att vara ute är inte din idé av att ha kul, så för er därute så erbjuder nu Humble Bundle på Psychonauts kostnadsfritt, under begränsad tid!

Våran huvudkaraktär Raz!

I Psychonauts så följer vi karaktären Raz (med röst av Richard Horvitz), en ung pojke med psykiska förmågor som smiter från cirkusen för att försöka smyga in i ett sommarläger för dem med liknande krafter som honom för att bli en ”Psychonaut”! En ”Psychonaut” är en spion med psykiska förmågor. Han finner att det finns en otrevlig plot som inträffar i lägret som han bara kan avsluta. Spelet är centrerat på att utforska de konstiga och fantasifulla sinnena av olika karaktärer som Raz träder in som en Psychonaut-in-training, för att hjälpa dem att övervinna sina rädslor eller minnen av deras förflutna för att få deras hjälp och kunna göra framsteg i spelet. Raz använder sig av flera psykiska förmågor under spelet som kan används för att både attackera fiender och lösa pussel..

Gå direkt till Humblebundles sajt och detta spel här!

[youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=aDbDShqvc_o&t=64s” width=”1200″ height=”480″]
Spelet ’in action’!

OBS. Detta erbjudande gäller enbart fram till Lördag 16/9 18:00, så passa på nu. Och när ni ändå är där; kanske hittar ni något mer. Ni väljer själv hur mycket ni vill ge utvecklarna. Skänk till välgörenhet vetja!


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Humblebundle

Du kanske också gillar