Hem NyheterKöptips/Hemsidetips Outlast Deluxe Edition | Kostnadsfritt på Humble Bundle – Men bara under kort tid!

Outlast Deluxe Edition | Kostnadsfritt på Humble Bundle – Men bara under kort tid!

av Redaktionen

En smutsig och skräckinjagande värld möter oss i Outlast, där du är villebrådet!

Fram till klockan 19.00 den 23:a så kan man kostnadsfritt få Outlast Deluxe Edition på Humble Bundle. Allt man behöver göra är att gå in och ladda ner. Men skynda då tiden är knapp om ni vill ha detta skräckinjagande spel.

I de avlägsna bergen i Colorado väntar fasor inuti ’Mount Massive Asylum’. Ett övergiven hem för psykiskt sjuka, som nyligen öppnades av Murkoff Corporations forskning och välgörenhetsorganisation, har varit under strikt sekretess … tills nu. Journalisten Miles Upshur kommer till anläggningen, och det han upptäcker är en skrämmande väg mellan vetenskap och religion, natur och något annat helt. Hans enda hopp om flykt från den hemska sanningen som finns i hjärtat av Mount Massive. Outlast är en sann överlevnadskräckspel som arbetar med att visa att de mest skrämmande monster av alla kommer från det mänskliga sinnet.

Här hittar ni spelet på Humble bundle.

[youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=ZkSydla4sxo” width=”1200″ height=”480″]


Har ni tagit ner spelet och vill ni se fler kostnadsfria spel på Humble Bundle? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar