Hem NyheterSpelnyheter Nytt Gaming headset utannonserat från Roccat; Khan Pro

Nytt Gaming headset utannonserat från Roccat; Khan Pro

av Redaktionen

Det blev nyligen annonserat från Roccat att de kommer lansera ett nytt gaming headset vid namn Khan Pro. Enligt Roccat så kommer detta vara deras bästa headset någonsin.

Enligt Roccat så levererar Khan Pro oöverträffad ljudklarhet i sin klass, som det första spelhuvudet i världen som ska beviljas ”Hi-Res-Audio” -certifikatet, som bara ges till det bästa av ljudprodukter som finns tillgängliga på dagens marknad. Med ett brett frekvensintervall mellan 20 Hz och 40 kHz, har Khan Pro enligt Roccat en djup bas, rika mids och clear highs, vilket ska göra det möjligt för spelare att hitta motståndare, även i de mest komplexa situationerna. Om vi ser till mikrofonen, så har Roccat höjt förväntningarna enhel del då Khan Pro ska ha en ”Real-Voice-Mic”, vilket ska erbjuda den mest naturliga röstöverföringen som ett headset någonsin har levererat. Khan Pro-mikrofonen ska kunna hämta lägre frekvenser än andra konkurrenter i sin klass, från bara 100Hz till 10kHz. Detta expanderade spektrum ska göra det mänskliga röstljudet mer ”riktigt” än någonsin. Huruvida det stämmer återstår dock att se till hösten.

Den låga tyngden hos Khan Pro i kombination med dess skumhörlurar gör det till ROCCATs största utannonserande för e-sportsgaming och spelsessioner under långa stunder. Det spelar ingen roll om du kämpar för världens första död i World of Warcraft eller syftar till Global Elite i Counter-Strike: Global Offensive – det kommer aldrig att bli obekväma. Oavsett hur svår träning eller tävling är, är Khan Pro det perfekta valet för ambitiösa esportspelare. ROCCAT KHAN PRO kommer att finnas tillgänglig i Sverige från och med fjärde kvartalet 2017 till detaljhandelspriset 999,00 kr.

[youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=ip2oUWQSDoI” width=”1200″ height=”480″]

 


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Roccat

Du kanske också gillar