Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 276 – ”Frustration i miniformat!”

Nördlivs Avsnitt 276 – ”Frustration i miniformat!”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Danny, Fredrik och Mattias!

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


Denna vecka kan ha varit lite frustrerande i spelväg för några av våra Nördlivare. Mattias har recenserat Atomicrops som hade permadöd, som frustrerade honom.  Vi tar upp ang. Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, samt kolla om Fredrik är sugen på spelet. Pojkarna Grus, d.v.s. Fredrik, Mattias och Emil har spelat Unrailed! och spelat in delar för Patreon, och vi får höra vad Mattias tyckte om spelet då han inte hunnit testa det ännu. Danny har recenserat och Fredrik har testat på Crash Bandicoot 4: It’s About Time, vi får höra lite om deras upplevelse med spelet och kanske några frustrerande spelmoment. Mattias har sett på The Devil All The Time, som faktiskt inte är en obskyr indietitel och låter oss få höra vad filmen handlar om. Mattias har också recenserat Jessika som är ett spel som tar upp och behandlar många tunga ämnen. Fredrik och Danny har testat på Drake Hollow som nyligen kom ut på Gamepass. Vi fick nyheten att SEGA kanske kommer tillverka en Dreamcast mini i framtiden. GameStop har ingått ett partnerskap med Microsoft, som kommer att stötta och förbättra GameStops infrastruktur. Sen så nosar vi lite lätt på AMD:s utannonsering av Ryzen 5000, Vermeer och Zen 3. Allt detta och mer i veckans avsnitt!

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar