Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 228 – ”Babyröst från min handkontroll, Nej Tack!”

Nördlivs Avsnitt 228 – ”Babyröst från min handkontroll, Nej Tack!”

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Danny, Robb och Mattias.

Avsnitt 228 på iTunesNördliv på Spotify


Denna vecka så inleder vi veckans avsnitt med att Robb pratar lite om Control, sedan så hör Danny med Mattias och Robb som har båda recenserat varsitt av The Surge spelen och hur man kunde ha gjort för att förbättra dem. Sedan så pratar Danny om Code Vein och det bli en massa pratande om karaktärsskapande. Vi tar upp om att Death Stranding kommer ha babypratande antingen från handkontrollen eller direkt i hörlurarna, samt om det är en gimmick eller ej.

Danny försöker få åsikter ur Robb och Matias om det tycker det är intressant om att Kevin Feige ska göra egen Star Wars film. Vi tar kort upp om att NPC.er nu kan blinka i Half-Life 2 och att Red Dead Redemption 2 kommer till PC. Vi tar upp om att Spider-Man nu är tillbaka för minst en film till i MCU och så avslutar vi dagens del med lite allmänt filmpratande och om Mattias preferenser för filmer han ser.

Underhållning för hela familjen i veckans avsnitt, häng med!


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar