Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 220 – ”En okulär inspektion!” feat. Robin från Kontrollbehov

Nördlivs Avsnitt 220 – ”En okulär inspektion!” feat. Robin från Kontrollbehov

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Fredrik, Danny, Carl och gäst: ”allas Pluto” Lars Robin Larsson Asp från Kontrollbehov.

Avsnitt 220 på iTunesNördliv på Spotify


GÄST I FOKUS + BLIXTRUNDAN (0t 07: 40)
Denna vecka så får vi äran att gästas av Robin från Kontrollbehov, som får en massa roliga och lite udda frågor ställd till sig. Vi slänger frågor om hur han och Isak träffades, var spelintresset kommer ifrån, vem som är bäst på spel mellan han och Isak, spel som han älskar och såklart lite lyssnarfrågor inslängda också. Udda frågor med väldigt intressanta och insiktsfulla svar om vad som gör Robin till den han är. Detta och mycket mer!

VECKAN SOM HÄNT! (Tid: 0t 58m 38s)
Denna vecka så pratar vi om att Nintendo, Sony och Microsoft har gått tillsammans mot Trumps förslag på en skattehöjning av spelimporten till USA, Steams egna Summer Sale Grand Prix rea och om vi hittat något roligt att köpa in därifrån. Carl pratar om ubåtsspelet Wolfpack, Danny går lite lös på The Sinking City och fiskansikten och Robin pratar om Bloodstained: Ritual of the Night. Vi kollar även in listorna på den mest hatade/älskade utannonseringarna och trailers från E3.


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar