Hem Inför Nördliv Podcast Nördliv tillskotten @Erik_Hoeglund och @Ependyma_Louise kommer vara i avsnitt 110 av Nördliv! Något ni undrar över? :D

Nördliv tillskotten @Erik_Hoeglund och @Ependyma_Louise kommer vara i avsnitt 110 av Nördliv! Något ni undrar över? :D

av Redaktionen

Som vi basunerade ut igår kväll, så kom Louise och Erik med i Nördliv fållan. De kommer inte bara vara reguljära i Nördliv Podcast, utan kommer även hjälpa till på sajten med b.la. recensioner!

Och redan nu på lördag, så kommer vi spela in avsnitt 110, där både Erik och Louise kommer medverka. Så ta tillfället i akt, och kontakta oss med era frågor.

Vill ni veta Louise skostorlek, var hennes sinne för humor kommer ifrån, eller vilket Zelda spel som egentligen är bäst. Hör då av er! 

Eller vill ni veta mer om Erik, vilken internet hastighet han har, hur brun han kan bli i solen, eller bara vad som är hans favorit PC spel genom tiderna? Hör då av er!

OBS! Bara exempel…ni får givetvis fråga vad ni vill. Men var civila så klart och håll god ton! Gör ni det så finns det stor chans att er fråga kommer med!


Maila in till info@nordlivpodcast.se alternativt, skriv på Twitter/Facebook eller rent av på vår hemsidas kommentarsfält! Vi kommer samla ihop det hela och ta med till avsnittet! Självklart tar vi med saker i mån av tid.


Se nu till att lyssna på avsnitt 110 av Nördliv som kommer ut på söndag den 12 mars.

Tack å hej!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar