Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 394 – ”Ubisoft tar över samtalet!”

Nördliv Avsnitt 394 – ”Ubisoft tar över samtalet!”

Backtracking the game!

av Redaktionen
Medverkande denna gång är: Danny, Fredrik och Jesper.


Efter en milt sagt turbulent vecka är podden tillbaka med två fullsmockade timmar! Denna gång börjar det ”lätt” med nyheter! Med allt från sorgebesked, budgetering för Forspoken, Atari uppköp och Disney-besparingar, till Aliens: Dark Descent releasedatum, potentiell releasetid för Sonys kommande Marvel´s Spider-Man 2 och att Counter-Strike 2 har avtäckts! Det och mycket mer på nyhetsfronten.

Därefter luftar vi våra initiala intryck av Diablo IV, Dannys njutbara skräckäventyr i Resident Evil 4, backtrackande i Metroid Prime Remastered och sagoboksäventyrande i Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon. Sedan kommer vi även in och luftar våra tankar kring The Last of Us tv-serien, och dess första säsong. 

Utöver detta blir det lite Q and A frågor, och allmänt blaj! För att inte tala om lite diskussioner kring Remakes och allt möjligt. Häng med vetja – och kom med era tankar på Discord. Ajöss och tack för fisken!

 

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom TwitterTransistorSteamTwitchFacebook, & Instagram.
 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar