Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 386 – ”Potatis som kylpasta?”

Nördliv Avsnitt 386 – ”Potatis som kylpasta?”

Mario + Mozart = Sant!

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Fredrik, Victoria och Danny.


Veckans avsnitt är här, och denna gång blir det att kolla in vad som visades upp på Xbox Developer Direct som var i veckan. Fredrik har roat sig med att kolla på Videocardz tester av vad för objekt som kan fungera som kylpasta till din processor. Crystal Dynamics tar nu och lägger ner stödet för Marvel’s Avengers efter att det inte har gått så bra som de hoppats på. Det kommer släppas 37 PSVR2 spel runtomkring releasen, här får vi höra om några som kommer. Opera grupp lägger till Mario i Mozarts Trollflöjten, detta och ännu mer nyheter!

Sen har det såklart blivit lite spelande och tittats på mysiga serier. Fredrik har kört ett demo för Steamworld Build, spelat IXION och testat på det precis nysläppta Hi-Fi Rush. Victoria har spelat Persona 3 och Persona 4 Golden, samt tittat på den mysiga serien The Makanai: Cooking for the Maiko House. Slutligen ger Danny och ett första intryck på Forspoken som har recensions spelar just nu.

Vi kollar även in releaselistan för februari och svarar på lyssnar frågor. Allt detta i ett härligt blandat avsnittet!

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Transistor, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar