Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 367 – ”Mer farming åt folket!”

Nördliv Avsnitt 367 – ”Mer farming åt folket!”

Även James Bond får vara med!

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Danny, Jesper och Max.


Veckans avsnitt är fyllt av både nyheter och en hel del snack om vad vi har spelat och sett. Nintendo har hållt en Nintendo Direct där vi fått se spel som Fire Emblem Engage, Octopath Traveler 2 och äntligen fått namn till uppföljaren till The Legend of Zelda: Breath of the Wild, som nu heter Tears of the Kingdom. Dessutom kommer Goldeneye 007 till både Nintendo Switch Online och Xbox Game Pass. Playstation hade samma dag en State of Play där Tekken 8, Like a Dragon: Ishin, Rise of Ronin och Stellar Blade (f.d Project Eve) samt en fet trailer till nya God of War Ragnarök. Konami utannonserade Suikoden 1 och 2-remaster på TGS och det kommer en ny Constantine-film.

Jesper har spelat en del Splatoon 3 och testat demot till Wo Long: Fallen Dynasty samt Valkyrie Elysium, Danny har spelat Steelrising och Maxx har spelat Metal: Hellsinger.

Den här veckan hoppar vi över Game Pass Roulette, det kommer tillbaka nästa vecka. Detta och mycket mer i veckans avsnitt.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Transistor, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar