Hem NyheterFilm/TV Nyheter Last Christmas | OFFICIELL TRAILER

Last Christmas | OFFICIELL TRAILER

av Redaktionen

Den typiska romantiska komedin i juletid, till tonerna av George Michaels musik – det låter trots allt supermysigt.


Beskrivningen lyder:
Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta … och hysa lite hopp.

Last Christmas innehåller George Michaels musik, inklusive låten som är filmens titel. Filmen kommer även ha helt ny, aldrig tidigare släppt, musik från den legendariska Grammy-vinnande artisten som under sin ikoniska karriär sålde mer än 115 miljoner album och spelade in 10 stycken singlar som blev listettor.

Last Christmas regisseras av Paul Feig (Bridesmaids, The Office) och i rollerna ser vi Emilia Clarke, Henry Golding, Emma Thompson m fl.
Filmen har biopremiär den 13:e november.

Det hela låter som en lättsmält, charmig film som gör till och med den grinchigaste av oss varma på insidan. Vågar vi hoppas på en ny Love Actually (2003)?

Kommer ni mysa till det på bion med denna mysrulle och skulle ni klara av att jobba i en året runt-öppen julaffär?


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: UPI Media

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar