Hem NyheterSpelnyheter Känner du att djävulen är i antågande?

Känner du att djävulen är i antågande?

av Redaktionen

I år fyller Diablo 20 år, och frågan många ställer sig är; ”- Kommer vi se något nytt under Blizzcon?”. Blizzcon går av stapeln den 4-5 november och det många hoppas på är att se något  nytt från Blizzard.

Om det så är en HD uppdaterad version av originalspelet, den erkända uppföljaren Diablo 2, eller rentav en ny expansion till Diablo 3. En sak är säker, med alla olika händelser kring det hela; att David Brevik (Skapare av Diablo), såväl som Bill Roper (tidigare chef hos Blizzard North) setts besöka deras gamla kontor, samt att vi faktiskt står inför ett jubileum, så är spekulationerna mer av Vad som ska visas, snarare än Om något visas. Och vem vet…det var faktiskt hela fyra år sedan Diablo 3 kom ut. Kan en uppföljare vara under arbete?

En sak är definitivt säker; med alla dessa spekulationer och antaganden, så är verkligen Diablo serien i ropet, och det ska bli riktigt intressant att se om det faktiskt följs upp med något påtagligt.

Vad tycker du? Vill du se en remake av de äldre spelen, eller hellre en ny expansion? Och kommer något att visas upp över huvudtaget? Skriv i kommentarsfältet eller maila in dina åsikter till oss. info@nordlivpodcast.se

3074191-blizzard-is-removing-rift-trials-from-diablo-3_n24v-1920

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar