Hem NyheterTillbehörsnyheter HyperX lanserar ny mus | HyperX Pulsefire FPS Pro RGB

HyperX lanserar ny mus | HyperX Pulsefire FPS Pro RGB

av Redaktionen

RGB-eran är över oss, och nu kommer en ny mus från HyperX!

HyperX har länge varit kända för sina minnen, men även sina ökänt bra gamingheadset. Inte lika mycket har sagts om de möss de producerat. Då de är relativt nya inom gamingmus-genren, så är det ändå intressant att se att de släpper en ny mus – HyperX Pulsefire FPS Pro RGB. Förutom att det har ett av de längsta namnen på marknaden så finns det en hel del godbitar här att ta del av.

Den har försetts med Pixart 3389-sensor och Omron-brytare med en beräknad livslängd på 20 miljoner klick. Med sex programmerbara knappar, internminne för upp till tre stycken anpassade profiler och en ergonomisk och lätt design, så går det lugnt säga att det ser ut att bli unik. Lägg därtill att den har strukturerat sidogrepp, och lämpar sig lika väl för claw-grepp som palm-grepp gör att det finns ett bra omfång för olika typer av användare.

Gamingmusen har tre DPI-inställningar från 800, 1600 och 3200 DPI, alla tillgängliga genom ett knapptryck. Med en vikt på 95 gram i kombination med en optimerad viktfördelning är den perfekt för snabba rörelser. HyperX Pulsefire FPS Pro har även en elastisk flätad sladd och extra stora glidytor för god följsamhet. 

Vi är glada över att utöka HyperX utbud av gamingtillbehör med den nya gamingmusen Pulsefire FPS Pro RGB. Vårt mål var att komplettera tillbehörsserien med en produkt som kombinerar både prestanda och personlig anpassning och lämpar sig både för professionella gamers och gamingentusiaster. Pulsefire FPS Pro möter alla krav för hög prestanda och möjliggör timmar av spelande genom sin bekväma design, säger Julien Millet, business manager, HyperX.

Pulsefire FPS Pro är en komplett gamingmus med anpassningsbara native DPI-inställningar som stöttar upp till 6,000 DPI. Den har även ett internminne för anpassning av belysning och  effekter som kan lagra upp till tre profiler. Mjukvaran HyperX NGenuity erbjuder anpassning av LED- och RGB-belysning av mushjulet och HyperX-loggan. Utöver detta inkluderar NGenuitys verktyg anpassningsbar sensorprestanda, macros och DPI-inställningar.

Musen kom precis ut på marknaden och kan vara något för de som eftersöker RGB aspekter lika mycket som en högpresterande sensor.

[youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=SH63Ia7AQZk” width=”1200″ height=”480″]


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”HyperX”

 

Du kanske också gillar