Hem NyheterTillbehörsnyheter HyperX + Ducky = sant! | Tangentbordsälskarnas våta dröm – HyperX Ducky One 2 Mini

HyperX + Ducky = sant! | Tangentbordsälskarnas våta dröm – HyperX Ducky One 2 Mini

av Redaktionen

Det bästa av två världar!

En härlig hybrid mellan två av världens mest framgångsrika tangentbordstillverkare har fötts: Det mekaniska tangentbordet HyperX x Ducky One 2 Mini har HyperX röda mekaniska brytare med en livslängd på 80 miljoner klick. Tangentbordet har RGB bakgrundbelysta tangenter, med Ducky One 2 Mini tangentbordsdesign och Duckys sömlösa double-shot PBT-tangentknappar.

”Ducky är glada över att ha kunnat arbeta nära HyperX för att utveckla HyperX x Ducky One 2 Mini med HyperX-brytare, för att ge användarna den bästa kombinerade speltangentupplevelsen.” säger Erik Hsieh, Senior marknadschef på DuckyChannel International Co. ”Vårt samarbete med HyperX handlar om att leverera stabila och pålitliga mekaniska tangentbord och vi ser verkligen fram emot att få leverera HyperX x Ducky One 2 Mini till våra användare.”

HyperX x Ducky One 2 Mini erbjuder en ultrakompakt 60% formfaktor med en platssparande design som frigör bordsyta och maximerar utrymmet för musrörelser. Tangentbordet har HyperX röda linjära brytare, designade med kortare aktiveringspunkt och slaglängd för en snabb och responsiv upplevelse. HyperX x Ducky One 2 Mini har HyperX exponerade LED-brytare med Duckys sömlösa double-shot PBT-tangenter med sekundära funktioner tryckta på knapparnas sidor för snabb igenkänning. Stöd för Ducky Macro 2.0 gör det möjligt för användare att anpassa belysning och konfigurera makron med upp till 6 olika hårdvarulägen direkt på tangentbordet.

”Vi är glada att meddela vårt tangentbordssamarbete med Ducky, kända för deras högkvalitativa och prestationsorienterade mekaniska tangentbord på spelmarknaden”. Säger Bianca Walters, Affärsansvarig, HyperX EMEA. ”HyperX x Ducky One 2 Mini är ett utmärk tillägg till HyperX tangentbordsserie och ger HyperX- och Ducky-fans ett mekaniskt speltangentbord med 60 % formfaktor och HyperX-brytare.”

HyperX x Ducky One 2 Mini är ett tangentbord i begränsad upplaga, med totalt 3 700 enheter tillgängliga världen över. Varje tangentbord är lasermärkt med ett unikt nummer vid basen av tangentbordet. HyperX x Ducky One 2 Mini har en svart och röd kantdesign på en enligt de hållbar ram med tre justerbara tangentbordsvinklar. HyperX x Ducky One 2 Mini innehåller också en Ducky Keycap-puller, extra tangentknappar och en Ducky Year of the Rat-mellanslagstangent.

Specifikationer för HyperX x Ducky One 2 Mini
Modellnummer: HKBDXM-1C-US/G
Tangentbord: Brytare: HyperX Brytare
Typ av brytare: Mekaniska
Bakgrundsbelysning: RGB
Ljuseffekter: Per tangent RGB-belysning
Anslutningstyp: USB-C till USB-A
Anti-ghosting: 100% anti-ghosting
Key Rollover: N-Key mode
Mediakontroll: Ja (Hotkeys)
OS Kompatibilitet: Windows® 10, 8.1, 8, 7
Tangentbordsbrytare
Brytare: HyperX Red Switch
Typ av brytare: Linjära
Aktiveringskraft: 45g
Aktiveringspunkt: 1,8 mm
Aktiveringsdistans: 3,8 mm
Livstid (klick): 80 miljoner
Sladd
Typ: Avtagbar
Längd: 1,6 m
Dimensioner
Bredd: 302,0 mm
Djup: 108,0 mm
Höjd: 40,0 mm
Vikt: 599,0 g

HyperX x Ducky One 2 Mini finns tillgänglig i nuläget till ett uppskattat pris på 1 499 SEK, men tänk på att det är i begränsad upplaga  – och finns via HyperXs online-butik och Elgiganten. Har vi möjlighet kanske vi kan återkomma till denna för en recension – även om den begränsade upplagan kan vara ett hinder. Oavsett är det ett intressant samarbete, som ska bli kul att följa.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar