Hem Personligt på Nördliv! Glad Midsommar från oss alla i Nördliv!

Glad Midsommar från oss alla i Nördliv!

av Redaktionen

Glad midsommar! Tack för en hel säsong med lyssnarmail, åsikter och tankar om våra avsnitt, våra speldiskussioner och vår pod i allmänhet.


Vi har ett par avsnitt kvar innan vi går på uppehåll, men vill redan nu tacka för alla era kommentarer, e-mail, twitter inlägg m.m. De hjälper oss bli bättre, och jag hoppas ni hänger med oss även i de sista avsnitten innan vi tar uppehåll för sommaren för Nördliv Podcast! Däremot kommer sajten fortsätta komma med recensioner och annat mumsigt under sommaren.  

Så från hela gänget hos Nördliv – Fredrik, Danny, Emil, Calle, Mattias, Max, Lotta, Joel, Fyghar, Peter, Louise, Erik, Bomby, Nuke, Jesper, Alexis & Robb, oavsett hur er midsommar än ser ut – om det så är att ni hänger med familjen, spelar LAN eller bara läser en god bok i sommarsolen. Njut och ta hand om er, och framförallt… ha en riktigt god midsommar!


Vi återkommer mot slutet av augusti med den ordinarie podden Nördliv. Under tiden kommer ni få ta del av specialavsnitt som kommer släppas under sommaren! Men tack ändå för den tid som varit, och hoppas ni alla får en riktigt bra midsommar!

MVH Nördliv

Du kanske också gillar