Hem Personligt på Nördliv! Nördliv går på julledighet! 19 Dec – 3 Jan!

Nördliv går på julledighet! 19 Dec – 3 Jan!

av Redaktionen

Efter ett oerhört aktivt år, tar vi äntligen en smärre paus i recenserandet och sajtarbetet!

Ett nytt år står inför dörren och med det tar hela redaktionen (med undantaget några få spelrecensioner, årskrönikor och prylrecensioner som fortfarande är under arbete) en välbehövlig paus. Året har varit slitsamt på många sätt – men det har också varit ett fantastiskt dynamiskt år sett till spelbranschen och egentligen övrig nöjesmedia.

Med nästan 400 spel- och prylrecensioner på sajten så kan man lugnt säga att vi fått veta vad vi gått för – och hela tiden med ett genuint intresse parat med ett mål om att arbeta och analysera de saker vi arbetat på, på bästa möjliga sätt. Med andra ord… året har varit fantastiskt! Men nu är det som sagt dags för att ladda batterierna!

2021 kan mycket väl bli året som återgår till det ”normala” – men det kan också vara året som på riktigt utvecklar alla de medier vi älskar så mycket. Film, tv och spel kan komma att gå igenom en oerhörd process av överlevnad där utveckling är ett måste under nästa år. Spännande indeed!

Nåja, med det sagt…

Nu ska vi dock luta oss tillbaka i soffan, dra fram filten och mysa till det lite extra med en varm kopp choklad. Vem vet… kanske den rentav är  lite spetsad. Om snön kommer eller inte, ja det återstår att se… men en sak är säker. Att vi ens kan ta lugnt och softa i soffan är helt på grund av er. Ni läsare. Ni lyssnare och ni stöttare! Tack för detta fantastiska år – utan er är vi ingenting.

Så från oss alla, till er alla… en riktigt god jul och ett gott nytt år!
/Nördliv gänget


 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar