Hem NyheterFilm/TV Nyheter Filmtips: Tali-Ihantala 1944

Filmtips: Tali-Ihantala 1944

av Redaktionen

Ni som följt oss en längre tid och faktiskt lyssnar när jag babblar på, vet att jag har en viss fascination för Första och Andra Världskriget. Många av mina favoriter serier och filmer utspelar sig under den tiden och jag hoppar aldrig chansen att se något nytt välproducerat material. Tali-Ihantala 1994 är en finsk produktion med regi av Åke Lindman och Sakari Kirjavainen. Filmen utspelar sig under finska fortsättningskriget där finnarna med stöd från bland annat Nazi-Tyskland måste mota den Sovjetiska offensiven under sommaren 1944.

Vad tror ni själva? Kanske inte en film som faller alla i smaken, men jag kan alltid uppskatta en välproducerad bit av världshistoria! 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar