Hem NyheterFilm/TV Nyheter Namn och teaserplansch för kommande Wrong Turn

Namn och teaserplansch för kommande Wrong Turn

av Redaktionen

Nu kan vi se första ”planschen” för kommande Wrong Turn.


Det må vara ett tag sedan vi såg kannibalfamiljen som gömt sig djupt i skogarna skörda offer på löpande band, men snart är det dags igen. Inspelningen ska vara avklarad och med det visades första teaserplanschen upp som även avslöjar namnet på sjunde filmen i serien – Wrong Turn: The Foundation. Men det verkar faktiskt som att vi har att göra med en typ av reboot av de ledtrådar vi kunnat tyda än så länge.

The Foundation är ett samhälle med människor som gömt sig i bergen den här gången, sedan innan inbördeskriget i USA. Ett par hajkare befinner sig i dessa berg på en liten tur när de stöter på detta undangömda samhälle som kanske inte kan klassas som en bunt goda samariter.

Manuset skrevs av Alan B. McElroy som även låg bakom manuset till första filmen i serien. I registolen sitter vi Mike P. Nelson som innan gjort den ljummet mottagna The Domestics (2018) och i rollistan finner vi namn som Matthew Modine (Stranger Things), Emma Dumont (The Gifted) och Charlotte Vega (Another Me), bl.a.

 

Ser ni framemot ännu ett steg in på fel stig eller har ni lärt er orientering sedan sist?


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar