Hem NyheterFilm/TV Nyheter Face/Off 2 kan ta tillbaka Nicolas Cage och John Travolta

Face/Off 2 kan ta tillbaka Nicolas Cage och John Travolta

av Redaktionen

De två ikoniska skådespelarna kan återvända till två karaktärer som många av oss skulle enas om är höjdpunkter i respektive skådespelares karriär, men…


…det hela beror på vad de båda anser om manuset i slutänden, ett manus som fortfarande arbetas på i skrivande stund. Detta av radarparet Adam Wingard och Simon Barrett som tillsammans har skapat både originella filmer och fortsättningar på redan etablerade IPs.

De har i tidigare inlägg och intervjuer understrukit att de inte jobbar med en remake eller reboot, något merparten av medier verkar ha rapporterat innan. Utan de jobbat på en faktisk uppföljare, enligt egen utsago.

”För mig handlar Face/Off om historien mellan Castor Troy och Sean Archer. Det är vad våran film handlar om. Det är en fortsättning på den historien.”

Detta uppger regissören, Wingard, i en intervju med Showbiz CheatSheet. Dock beror ju självklart det hela på om de båda skådespelarna godkänner Barrett och Wingards manus, som båda två är noga med att poängtera att skådespelarnas involvering är långt ifrån satt i sten och endast är en önskan, för närvarande.

”Vi är väldigt nära att lämna in ett utkast till Paramount. De har läst och gillade våran outline, men om de gillar manuset är en helt annan fråga.”

Hur historien, om Cage och Travolta skulle återvända, utspelar sig är radarparet givetvis tysta om. Dock har Wingard tidigare påpekat att man i slutet av John Woos 90-talsklassiker Face/Off (1997) kan se Castor Troy i en ambulans, med bandage över ansiktet. Karaktärer har kommit tillbaka från värre saker än en harpun i mellangärdet innan så – än finns det hopp.

Vad tror ni?


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”CBR

 

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar