Hem NyheterSpelnyheter E3 Sammanfattning – Del 6! Nintendos E3 Show

E3 Sammanfattning – Del 6! Nintendos E3 Show

av Redaktionen

Highlights av E3 2015 – Nintendo.

De saker vi hypar oss mest över! Konferens för konferens!

Nintendos E3 Show

Nintendos show var den vi i podden Nördliv, såg minst fram emot. Men trodde att den skulle innehålla mest överraskningar. Riktigt så blev inte fallet.


Animal Crossing: amiibo Festival / Release Julen 2015

Ett nytt Animal Crossing utannonserades. Tyvärr så känns det som att Nintendo fått upp ögonen för detta med Amiibos på en helt ny nivå. Att kunna föra in dina figurer i Animal Crossing för WiiU ger en stor variation på karaktärer. Det är bra.
Tråkigt att Nintendo vet om sina kassakossor så pass att de mjölkar dom sönder och samman. Spelet kändes mycket gimmick och även med dess arv, så är våra initiala intryck, – meh!


 

Mario & Luigi: Paper Jam / Release 2016

Ett nytt Mario spel till 3DS lägger ribban i regel. Men när Nintendo kommer med annonseringen om crossovern mellan 3D Mario och Paper Mario, så känns det som att deras fantasi gett upp. Tack och lov så är det så att om det är något Nintendo lägger krut på, så är det sina Mario spel. Så det blir nog underhållande. Men det känns ändå ansträngt och fantasilöst.


 

The Legend of Zelda: Triforce Heroes  / Release Hösten 2015

Ett nytt Zelda coop spel för 3DS. Ser underhållande ut, och vi kan alltid hoppas att det blir bra, för de mobila spelarna där ute.


 

Fire Emblem Fates / Release under 2016

Ett nytt Fire Emblem är aldrig fel för de som gillar JRPGn. Det ser bra ut för sin plattform (3DS) och lär locka många gamers.


 

 

Star Fox Zero / Release Julen 2015

Det stora under mässan för Nintendos WiiU var kommande Star Fox Zero som med rymdstrider, action och snygg grafik drog till sig stor uppmärksamhet. Vänner av Star Fox serien har något att se fram emot redan i år.


De övriga spelen

Super Mario Maker – Skapa egna Super Mario spel.
Xenoblade Chronicles X – Action/ Hack n slash
Metroid Prime: Federation Force – Metroid kommer till handhållet.
Mario Tennis: Ultra Smash – Super Mario i ett skönt Tennis spel.

Sammanfattning:

Nintendos show var barnslig i sitt framförande, med dockor och förinspelat material. Uppenbarligen utan något att visa, så visade sig dom knappt själva. Det kändes obligatoriskt från deras sida och oinspirerat.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar